fbpx

Soja en tarwevrije speculaaspasta

Af en toe lig er wel eens een zoete boterham op mijn bord. In deze speculaaspasta zijn de twee basis ingrediënten cashewnoten en speculaaskruiden. Het is dus eigenlijk een notenpasta met een speculaassmaakje en van nature vrij van tarwe en soja. De ahornsiroop maakt het een zoet broodbeleg maar is natuurlijk optioneel. 

Wat heb je nodig?

1 kop cashewnoten (120g)

2 el plantaardige yoghurt

3 el ahornsiroop

1 koffielepel speculaaskruiden

snuifje zeezout

Hoe maak je het?

  • Doe de cashewnoten in een blender en maal ze volledig fijn.
  • Voeg de yoghurt, ahornsiroop, speculaaskruiden en een snuifje zeezout toe en mix opnieuw tot een smeuïge speculaaspasta.

Wil je graag eens overleggen over je voeding en klachten bij je baby? Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: